14.01.2020 г., 21:32 ч.

На ново 

  Поезия
744 0 3

Годината започна вяло...

дори си махнах старото одеяло

от юргана и пак, е вяло, дори 

и без одеяло.

Мислех си, че нещо ще се промени,

но не... живоът продължава монотонно

да отмерва тъга, любов и добрини.

Дали така ще е до края... на таз година

или не? А може би ще си призная,

че човек съм, пълен със мечти...

И ако една се сбъдне, то тогава

ще съм най щастливият човек...

че макар годината да почва вяло

ще се усмихна и ще кажа:

радвам се, че съм до теб.

 

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Пепи,дай Боже да е пълна с любов и добрини!🌹
  • Все така да отмерва любов и добрини! И нека сред тях да разпознаеш и осъществените си мечти!
  • Благодаря Мариана че намина и сподели!
Предложения
: ??:??