Път във мастило.
Хора в транспорт.
Желания и страсти в очакване,
бледи погледи, дълбоки въздишки.
Премигване.
Все още сме там.
Гледам те. Гледаш ме.
Виждаш ли? Виждам те.
Подаръци, упреци, удари.
Сърцето ми бие - Убиец е.
Пътуваш ли?
Жаден съм, искаш ли?!
Останаха капки, останали спомени
и търся, и трудно намират се.
Сълзи ми останаха.
Искаш ли?
© Кефор Потрати Всички права запазени
Страхотен си!
Напипваш тънката струна!
Благодаря ти!