31.10.2012 г., 15:11 ч.

На панаира 

  Поезия » За деца
390 0 0

                      ◊НА ПАНАИРА


                    Аз, Мила и Добрила

                    отидохме на панаира.

                    Взех си въртолет,

                    а пък Мила сладолед.

                    Купи си Добрила

                    очилата с крокодила.

                    Герданите бяха по 15,

                    а пък гривните 12.

                    Отидохме при блъскащите колички 

                    и там видяхме две сестрички.

                    Те бяха милички

                    и дори красивички!

© София Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??