8.07.2004 г., 8:47 ч.

На раздяла 

  Поезия
1620 0 4
Да се сбогуваме...,
нещастие животът е за двама!
Да се целунем...,
тъжно е,но е раздяла!

Да се докоснем за последно
и тогаз да си заминем,
а утре ще се искаме зловещо,
но пак ще се подминем.

Да се прегърнем...,
утре ще прегръщаме ний други,
но трепетът не ще да е
тъй силен както между двама.

Да тръгваме...,
че време вече няма,
а утре нека да се видим
и да обсъдим нашата раздяла!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??