9.10.2007 г., 8:29 ч.

На шега 

  Поезия
566 0 2

В теб се влюбих, обикнах те силно,
ти живееше в мойте мечти,
беше вяра, надежда, скъп спомен,
не забрава - от нея боли.
Теб сънувах - в съня си те срещах,
беше всичко за мен, но, уви,
стана грешка - човешка, но грешка,
гръб обърна ми, нейде се скри.
Дълго търсих те, виках, но ти не отвърна,
чаках дни, а от тебе ни вест,
не отвърна, в пепел превърна,
любовта ми... и жалко бе...
Аз просто така... се влюбих в теб,
но ти нехаеш, ти нямаш вина,
и нека всеки ред от този стих,
по своему да ти разкаже за това.
Кошмарът се сбъдна - спечели играта,
какво да направя? - аз нямам вина,
затуй виновна е съдбата...
в теб се влюбих... на шега.

01.10.2007

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??