2.06.2006 г., 13:25 ч.

На сватбата ти 

  Поезия
1116 0 1
На сватбата ти тост ще вдигна, мили!
Искрено за щастието и любовта на двама ви.
И сълзи ще роня, тъй горчиви,
но усмивката ми сияйна ще ги заличи.
Ще бъда толкова щастлива и красива -
и как и да не съм -
та любимият ми днес се жени,
В щастието му аз щастлива съм.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??