9.12.2006 г., 20:40 ч.

На теб мамо 

  Поезия
842 0 2
КОЛКО МЪКА ИМА В ДУШАТА ТИ, КОЛКО БОЛКА ИМА В СЪРЦЕТО ТИ, С КОЛКО ТРУДНОСТИ,МИЛА МАМО, СБЛЪСКАЛА СИ СЕ В ЖИВОТА СИ СУРОВ! С УСМИВКА НА ЛИЦЕ СИ МЕ РОДИЛА, С ОГРОМНО СЪРЦЕ СИ МЕ ДАРИЛА, НА ВСИЧКИТЕ МИ ГРЕШКИ СИ ПРОСТИЛА И ОГРОМНАТА СИ ОБИЧ СИ МИ ПОДАРИЛА. КОГАТО ВРЪЩАМ СЕ ОТНОВО У ДОМА ПОСРЕЩАШ МЕ С УСМИВКА НА ЛИЦЕ, НО СЪЛЗИТЕ, ОТ РАДОСТ ТЕ ПОТИЧАТ, ПОТИЧАТ ПО ЛИЦЕТО ТИ, ИЗПЪЛНЕНО С ТЪГА. ЕТО МЕ, МАМО, ТУК ДО ТЕБ АЗ СЕГА НЕ ПЛАЧИ! ДОРИ И НАДАЛЕЧ, АЗ ПАК ДО ТЕБ ЩЕ БЪДА.

© Юлия Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??