24.05.2007 г., 20:39 ч.

На теб, скъпа любов 

  Поезия
879 0 3
На теб, скъпа любов,
на теб ще ти подаря
моята изтрадала душа,
бедна и сама.
Да видиш, скъпа любов,
да видиш що е самота,
когато си самичък на света,
и как боли от теб в нощта!

Защото, скъпа любов,
защото ти ми го отне,
душата ми разцепи на две,
погреба моето сърце.
И света е отново суров,
а аз съм едно малко дете,
невинно останало и само,
заради теб, мила любов!

И заради теб, прекрасна любов,
заради магията ти сега
аз съм отново сам-сама,
беззащитна във света.
Моля те, скъпа любов,
имай милост ти към мен,
върни ми го за ден,
в света студен...

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • за жалос всяко нещо си има начало и край,а колкото по хубаво е,толкова по -голяма е празнотата когато се отиде
  • леле супер е браво мила поздравявам те
  • Хубаво обръщение към любовта, дано те чуе
Предложения
: ??:??