11.09.2022 г., 17:52 ч.

На Тони 

  Поезия » Любовна
194 0 2

Ти ме научи да бъда Жена,

и че не е нужно да се справям с всичко сама.

Показа ми толкова нови неща,

че след теб няма как да съм същата.

 

Заобичах се. Горда и вярваща в себе си.

По-смела и дръзка. Преоткривам света.

Празнувам Живота, благодаря за Деня.

И всички Ангели, Боже, са до мене сега.

 

Ти си рамо. И вяра. И смисъл.

Най-достойна и силна се чувствам до теб.

И другар за мен скъп си. И разум. И мисъл.

Добрината посял, жънеш обич навред.

© Мария Дуплищева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??