6.07.2007 г., 11:52 ч.

На вас който ме обичахте 

  Поезия
494 0 4
На вас едно ще кажа,
Аз всички ви ограбих, а

Вярвахте, че ви обичам.
Аз мамех ви без капка жал в сърцето.
Съсипах  вашия живот.


Какво не вярвате ли, че
От мен излагани сте
Йероглифи не пиша, а казвам ви с думички прости
Това което изричах с насмешка много пъти до сега
Обич ли какво е това, тази дума я няма в

Моя речник.
Едва ли сте очаквали

Обич да получите
Било е измама не ви ли се вярва
Истина е това
Черна съм знам, но
Аз съм това, обичам да наранявам
Харесва ми да гледам как капят вашите сълзи
Те са ми нужни
Е
то вижте как усмихвам се сега

25.05.2000

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??