26.09.2005 г., 10:44 ч.

На всеки периметър 

  Поезия
707 0 4

 

В нас червеното пак изроди се, нас отново ни дебне смъртта!

Тези са на всеки периметър(2) и така е с дрогата!

 

Гръмнаха Косьо - в Амстердам, после гарант след  гарант

За да останат и станат те единственият трафикант...

 

Тези са на всеки периметър, трепят се за всеки периметър  – от тук до свършека на дрогата!

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??