29.07.2007 г., 13:46 ч.

На всички тук 

  Поезия
611 0 4
Откровеници сте мили
със сърца топли и добри.
Думите ви като божи дар се леят
и карат хиляди очи да заблестят.

Продължавайте, пишете,
денем, нощем вий творете,
че за самотната душа 
като ангел сте в нощта.

Всяка нощ
превръщате във ден,
и във "жегата"
сте полъх благословен.

Продължавайте, пишете,
 тез стихчета добри,
във този труден свят
сте като розов майски цвят.

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??