30.05.2011 г., 0:02 ч.

Наблюдавам те 

  Поезия
621 0 2

Листа на роза, нежни като коприна,
диво сърце - необуздано.
Детско излъчване - полугласно,
прелестна като видение,
изящна като кукла…

 

Ти сън ли си или реалност,
има ли те или си илюзия.
Отново поглеждам в очите ти

и виждам това, за което мечтая.

Искам да те усещам до мен,

само твойте устни желая.

Гледам те там стоиш сама,

чудя се какво става в главата ти.

Изглеждаш унила

и понякога се усмихваш.

Загадъчна ми изглеждаш, прекрасна…

 

Защо не се откриеш?

Аз съм срещу тебе.

Жаден за всеки твой жест…

 

Ако вървиш към залеза…

Нека съм с теб… бъди с мене и ти…

© Сириус Блек Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Защо не се откриеш?
    Аз съм срещу тебе.
    Жаден за всеки твой жест…"

    Страхотно е! Обичам произведенията ти;влагащ толкова чувство в тях!
  • Тук говори Любовта...
Предложения
: ??:??