2.11.2008 г., 20:56 ч.

Начало на нова тъга... 

  Поезия
460 0 0

Думите ти се забиха в сърцето като остър нож.
Как може? Как може да си толкова лош?
Глупаво, безсърдечно животно си ти!
Правя всичко за теб, а ти за сетен път ме нарани!
Щастлива изглеждам, така ли?
Тогава в сърцето ми надникни.
Какво виждаш - всъщност виждаш ли нещо?
Буря бушува в душата ми - от помощ нуждая се спешно!
Каква помощ - и аз самата не зная,
знам само, че пак ще простя!
Всеки път казвам, че това е края!
А всъщност начало е на нова тъга!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??