11.07.2008 г., 22:53 ч.

Надежда 

  Поезия
1221 0 5
 В късен среднощен час
проблесна мисъл една,
мечта бледа за нас.
 

Аз съм сама, ти
кой си - не знам, но в сърцето си
плам знам, че носиш и ти.

Ще те срещна ли някой ден,
ще те видя ли до мен,
за да сбъднеш мойте мечти,
отдавна мъртви.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??