Какво му трябва на човек...
жена която го обича,
деца, който нужда имат от това
да им дарява спокойствие в сърцето...
и внуци, който да го даряват с усмивка
до Небето. Всичко друго е лъжа...
Свят Светува, Народ гладува.
Но родата тя ще продължи... и нека
дай Боже, злото един ден се изпари.
© Ангел Всички права запазени