25.11.2006 г., 11:15 ч.

надежда 

  Поезия
608 0 7

надежда





дай ми вяра

Милостиви

дай ми взор

бъди ми сила

непреодолимото

да овладея

незабравимото

във сън да преживея

със надежда

двойнствена реалност

във една единствена

действителност

да претворя






ЧАР.....24.11.06

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??