27.02.2011 г., 0:15 ч.

Надменност 

  Поезия » Хумористична
867 0 3

 

Добре екипиран, със много желязо,

с технически топ атрибути и Разум,

нахлувам във чужд – парафинен свят.

Там всеки не местен е май очилат...


Прелитат Неземни в забързан каданс.

Трофеи изящни! Удава се шанс.

Тук Разумът среща първичен инстинкт.

Но... падам в коварен капан-лабиринт.


А въздухът свършва! След Белите кръгове – нищо...

Централните медии после разнищват:

„Заклещен в рибарските мрежи, един

човек е спасен от делфин!”

 

© Николай Начев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??