14.04.2007 г., 8:24 ч.

Награда 

  Поезия
457 0 1
За кой е този звезден блясък,
изваял фигури и силуети,
сред замъци от мокър пясък
в нощта на нежните дуети?

Принцесата я коронясвват,
мигът е приказка тъй чудна,
очите и омайни днес подсказват:
славата е сладка, но и трудна.

А струните на нейното сърце,
с мелодия на песен нова,
плени земя, смути небе
и пак да го направи е готова.

P.S. Вчера  Софи Маринова и Устата спечелиха
награда дует на 2006г.Аз им връчих статуетките и
от събитието се вдъхнових в тези редове.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не разбирам пожеланието, но тези стихове не са никак лоши.
Предложения
: ??:??