Наивност
Здравей наивност, пиша ти отново...
Пиша всеки път, когато натежи...
Шкафът с писма е пълен...
Разбираш ли наивност... колко ме боли?
Не знам кога ще спра да вярвам,
че всички хора са добри...
Не знам кога ще спра да вярвам
в празни думи и лъжи.
Наивност, кога ще те загубя?
Кога ще те загубя ми кажи...
Утре, когато някой ме излъже отново?
Или когато чуя някой груби думи да шепти...
Е, наивност...
... моя?
Много съм ти вярна...
Ще отговориш ли поне веднъж?
Обещавам, аз наивно ще повярвам...
... както правя всеки път...
© Исс Всички права запазени