12.11.2006 г., 15:00 ч.

Наивност 

  Поезия
603 0 0
Н – адеждата умираща удавена в сълзи.
А – вторът е самотата като огледало на душата ти
И – страхът като тъмна сянка
В – нощ по-черна от смъртта
Н – аграда за лъжите, но...
О – обичта е внезапна в разгара си.
С – помен вечен в тъмнината за любовта на Слънцето и Луната.
Т – ихо ще застане по-близо от душата ми, но....КРАЙ... Тя умря!.. Тя се удави!..

© Слава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??