25.07.2021 г., 18:46 ч.

Най 

  Поезия
187 0 0

най е добре да
те връхлети щастие
на име любов

 

.......................................

 

алтернативно
ропалистично:

 

най
е добре
да те връхлети
щастие на име любов

 

.......................................

 

алтернативно —
„хорей“ в рамка
на „хайку“:

 

най-добре е да
те щастие на име
обич връхлети

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??