9.09.2006 г., 11:13 ч.

Най-Голямата Измама 

  Поезия
971 0 3
Говориш ми и зная, че ме мамиш,
но пет пари не давам за това.
Без значение какво ще ми кажеш -
то, както винаги, ще е лъжа.
Нищо истинско във тебе няма
и няма никога да се роди.
Душата ти - тъкана от измама.
Сърцето ти - оплетено в лъжи.
Понякога се питам как живееш?
Дали това изобщо е живот:
с усмивка лицемерна да се смееш.
Изобщо чувал ли си думата любов?
Нима със теб сме изживели нещо
повече от животинска страст?
Да, най-голямата лъжа е тази,
че имало е чувства между нас.

© Цветиту Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??