17.09.2007 г., 0:21 ч.

Най-обичан, най-жадуван 

  Поезия
538 0 1
Толкова любов от теб насъбрах,
че не мога иначе и да живея.
Толкова години в мъка пропилях,
сега съм твойта малка фея.

Толкова сърцето може да обича,
че няма сила да го спре.
Така от всичко се отрича,
без твойта любов ще умре.

Било е писано да те намеря,
било е писано да те обичам.
Нищо няма да ни раздели.
Най-жадуван, най-обичан.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??