29.10.2007 г., 23:47 ч.

Най-прекрасните очи 

  Поезия » Любовна
1012 0 3
Добре дошъл във мойте сънища,
добре дошъл във моите мечти
ти, страннико с лице неземно
и със най-прекрасните очи.
Дойде в съня ми, ей така, от нищото
... а може би сама те призовах,
сега се моля всичко да е истина
... за теб отдавна аз копнях...

© Тихомира Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??