30.09.2015 г., 22:30 ч.

Най-силната дрога 

  Поезия » Еротична
1176 1 2

Най-силната дрога

 

Знаеш, че те усещам нали?
макар и тихо да идваш зад мен
Дъха ти е учестен, няма да се промени
дори да ме усещаш всеки ден. 


Ръката ти сама знае къде е
най-нежното ми място.
И моята уста за теб копнее,
знам вече някъде е тясно.


Гореща кожа с езика да опитам
да ме пари твоя поглед див.
На леглото да ме сложиш, щом залитам
само твой е моя глас страхлив.


Искам всяка част от тебе да усетя,
всяко чувство, до самия край.
Кога ще свършиш и сама ще се досетя
аз мога да целувам до безкрай.

 

23.09.2015   Николина Згуровска

© Николина Згуровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за хубавите отзиви
  • Повече чувственост и много фина, бих казал "щипка" еротика има тук, като изключим може би "най-тясното място", но като цяло много естетично издържано произведение, силни аплодисменти!!!
Предложения
: ??:??