8.06.2015 г., 0:29 ч.

Най-тежкият дълг 

  Поезия
278 0 0

Най-тежкият ти дълг е към дете..
щом мечтите му жестоко си ограбил..
и разкъсал си света му ти на две,
отрязвайки крилете му на ангел.


Най-тежкият ти дълг е към дете..
щом мечтите му жестоко си ограбил..
искай прошката от малкото момче,
поискай я сега преди да паднеш!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??