6.01.2008 г., 14:31 ч.

Накарай ме да моля 

  Поезия
1345 0 11

                      Накарай ме да моля

 

           Изпивай ме със поглед натежал!

      Разбивай крепостите ми -

                              без капка жал!

 

Докосвай ме със топлите си длани,

       стопявай ледовете в мен,

                                    лекувай рани!

 

Целувай ме със устните си нежни,

           събуждай страсти -

                          огнено  копнежни!

 

           Накарай ме да моля на колèне:

          Вземи душата ми!

                  Накарай я да стене!

                                                                                                                             

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??