11.04.2006 г., 10:16 ч.

Накрая 

  Поезия
631 0 1
Готов съм да лъжа,
за да покажа на себе си "Мога"
да поживея в свят от фалшиви мечти.
Днес опитах в глупостта смисъл да вложа
но уви, в капана попадна пак ти.

И когато със честни очи теб погледна - "Поредна"
в мене нещо дълбоко крещи "Престани"
не е нужно и теб да въвличам след себе си.
В мен лъжата отнела е всичко "Прости"

Ти си тръгваш "Щастлива" омаяна в бяло
на лицето широка усмивка стои
ще пристигнеш не в Рая, а някъде другаде
с посрещач Самота и Обида, нали.

Не проклинай, че в моята лъжа си повярвала
притаена понечи до мен да вървиш.
От лъжа съм извезан аз целия ... мразя, я
няма място до мене. Боли.

Аз ще дойда, макар и наказан
за лъжите изречени. Те нямат край.
И със теб моя мила дори в пъкъла слязъл
ще застина прегърнато влюбен. Белязан.

© Едно Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??