11.06.2007 г., 17:12 ч.

Нали? 

  Поезия
515 0 12

Нали е лесно,
нали не боли -
в любовтта да си искрен,
неподправен, без лъжи?...


Нели е прекрасно,
нали вече разбра:
когато отдаваш нежност,
тя ти се връща стократно?...


Нали е щастието ни истинско сега,
нали не беше,като на война,
както в караниците сме с теб?...
Обичам те, запази се, искам те такъв!


Нали?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??