21.07.2006 г., 10:13 ч.

Нали ме познаваш? 

  Поезия
706 0 2
Нали не очакваш
да плача за теб,
дори да заминеш далеч.
Нали не мислиш,
че си незаменим?
Друг ще намеря,
по-добър и по-нежен
от тебе...
Нали ме познаваш -
луда съм колкото
два урагана
и три летни бури!
Ще отвея спомените
далече, много далече...
...
Нали ме познаваш?
Нали не ми вярваш,
когато казвам,
че не те обичам?
Всичко е театър...
Просто ме е страх да призная,
че не мога без тебе.
Не забравяй -
обеща да ме чакаш във рая.

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нека да си е блудкаво, всеки си има право на мнение. Вътре съм закодирала парченца от диалозите ми с един човек, когото обичам и само аз и той можем да се усмихваме, когато го четем
  • това ми хареса!
Предложения
: ??:??