30.11.2008 г., 21:39 ч.

Нали разбираш 

  Поезия
615 0 1
Нали разбираш

Роди се любов и не смея
на никого да кажа, че си тук,
ти обречен си на нея,
а аз трябва да съм с друг...

Нали разбираш, че не може
от света да крием любовта,
но тогава, кажи ми, Боже -
защо я раждаш в нашите сърца?!

Нали разбираш, че ще тръгна
и че не бива да ме спреш,
че не бива аз да се обърна,
че тази обич няма да умре?!

Нали разбираш, ала тази нощ
нека за последно да сме двама,
да поощримe грешната любов,
а утре може и да няма!

Люби ме, да сме грешни в нощта,
със сълзи ще плащаме това време...
Люби ме, имаш ме до сутринта,
а утрото от мен ще те отнеме.

И нежно в дланите си ме взимаш,
любов грешна, родена по неволя...
Прости ми, обич, но нали разбираш,
че искам, но не трябва да съм твоя?!


20.08.2005

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??