6.07.2007 г., 15:51 ч.

Наместо минало 

  Поезия
455 0 4

В очите ти вече не блестят сълзи,

а само светлините на бъдните мечти.

В очите ти миналото вече избледня -

удави се гневът, забрави как боля...


Сега е слънчево. И пълно с пътища.

Отряза лепкавата връв на миналото,

за да потърсиш бъдеще.


В очите ти сега се възцари небе -

просторно е да виждаш светли дни.

Ти сбръчканият старец на спомена уби

и в теб се възроди дете.

© Инна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??