20.01.2013 г., 10:17 ч.

Нападението над Доган 

  Поезия » Гражданска
459 0 0

"Обръчи от фирми правя,

после чудя се що се давя.

Никой сега ме не ще,

щото съм менте!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??