27.10.2017 г., 12:31 ч.  

Напиши еротично писмо 

  Поезия
617 3 1

неочаквана
някак молба

напиши еротично писмо

до сега мен така 
никой като че ли
не е молил

изведнъж в мене буйно 
потича река
от фантазии 
и от спомени

ето Музата 
се прикрива 
свенливо с ръка
и се хвърля
в страстта ти

напиши еротично писмо

тя е там на бряга
чисто гола 
и ти пише 
писмо със дъха си

напиши еротично писмо

мили мой не писмо
стихосбирка
тя би ти написала
ала би предпочела все пак
да я любиш
наистина

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Публикувано във:

сп. Пламък бр. 3 2011

в-к Уикенд 14-20 октомври 2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??