26.02.2006 г., 21:23 ч.

"Нарцис" 

  Поезия
1014 0 1
Откраднал не малко сърца,
присвоил замечтани въздишки-
ти смяташ,че твой е света,
редом с отлетели усмивки.

Но искам да спреш-вече стига!
Твой ред е да чакаш безсънен-
да виждаш как кораб пристига
и после потъва бездънен......

© Вероника Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??