Нарисувай ми картина
Нарисувай ми картина, във която
всеки път по нещо да добавям.
Напиши ми текст доволно кратък,
с послания непълно разгадани.
Донеси ми мисъл, още непозната,
която пуска корени, съмнения.
Нарисувай ми картина, във която
има място за вълнение.
© Иван Бърдаров Всички права запазени