1.12.2007 г., 21:38 ч.

Нарисувай ми любов! 

  Поезия
838 0 20
Нарисувай ми любов!
Тънка четка от лъчи,
в дланите ти да трепти!
Топла нежност да блести
в погледа ти от звезди.
Нарисувай ми любов!
До мене после поседни.
Дъждът в капчука да ромоли,
а аз до теб да съзерцавам
картината на моите мечти...
Рисувана любов, почти реална,
като сънуван спомен  се разлива
на капчици по моите очи.










© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??