29.01.2007 г., 22:33 ч.

"Насаме със себе си" 

  Поезия
450 0 1
Останах насаме със спомените,
за да се върна към живота,
за да забравя самотата
и да почувствам красотата им.

Останах насаме със мислите -
само това ми остана,
защото нямам друг избор,
защото няма с кого да говоря.

Оставам насаме с лъжите си,
защото всичко e лъжа,
защото истината си отиде,
защото вечно съм сама.

              29.01.2007

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??