16.09.2009 г., 22:22 ч.

Наша малка тайна 

  Поезия » Любовна
707 0 1

Наша малка тайна


Безсънна нощ поредна,

едно в главата ми щурее,

тъга смущаваща, нередна

сърцето ми жалее.


Знам, че трябва,

аз да те отричам,

но струи и не отслабва

любовта, с която те обичам.


Ако грешна е
страстта ми тъй безкрайна ,

туй, че вечна е,

я прави тъй омайна.


Защото незаконна и стремителна,

неразрушима, всеотдайна,

силна и внушителна -

е наша малка тайна.



 

© КрИсИ Милчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??