6.08.2009 г., 20:52 ч.

Наситен вълк 

  Поезия
1021 0 2

               Наситен вълк

 

 

 Със вой и поглед право към луната,

с показващия звук на самота,

и с вълчите си нрави в тишината...

луната насърчава пак страстта.

 

Дори снегът пътеките да скрива,

нощта е бяла приказна и с блян.

И пак гладът във мислите загива,

пред гледката на звезден океан.

© Михаил Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??