15.08.2013 г., 23:37 ч.

Настроение 

  Поезия
710 0 11

НАСТРОЕНИЕ

 

Една различна вечер с истински приятели.

Щурците свиреха за другите, но те не ги разбираха.

Приехме ги на наш′та маса, макар че ни досаждаха.

Звездите падаха във чашите и бухваха във виното,

 

а то искреше във очите ни и ние виждахме в отвъдното,

високо беше, трябваше да стъпим върху детството,

бита и всички възрасти,  в които безогледно са ни лъгали.

Чудесна вечер, семпла и по своему божествена.

 

Дай, Боже, всекиму по път да го застигне!

Тя слиза при хората и търси утеха в душите им,

та някой да стори добро, а друг – да обикне,

но всички да бъдат, макар и за малко, усмихнати.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??