Настроението в топли цветове.
С мисли добри.
Очаквания с емоции, вълнения.
Интонации чувствени
на гласове с думи.
Подарява човечност
от обич с любов.
Незабравимо влиза
с нежност,
новият живот
със светлина,
чистота и
вълшебства
за спонтанни
чудеса.
Адреналинът
със сила съвършена
и сърцебиенето от удоволствие
неустоимо е,
чаровност и даденост
за щастие.
Завещание за
доброта, смях, свобода.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени
с мярата на слънчев лъч...