9.09.2006 г., 20:18 ч.

НАТУРАЛНО 

  Поезия
558 0 7

Искам всичко да бъде естествено, натурално...

 

Както езеро в шепи планински - тъй кристално...

 

както в детски очички е блясъка непринуден,

 

както камък смарагдов с отблясъци изумрудени...

 

Точно тази любов в твоя поглед докрай да прочитам,

 

и на същата нежна загриженост да разчитам...

 

09.09.2006

© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??