28.02.2011 г., 0:32 ч.

Научено 

  Поезия » Хумористична
607 0 3

-Защо ли спанак

си сготвила пак?

Полезен е, знам,

но не ща да го ям!

 

И обичам салати,

но само с домати -

не зеле със морков.

-Ех, че мърморко!

 

В нашта градина

има сто витамина

и то без калории.

Изяждаш го! Сори!

 

-Не знаете с мама,

че за да стане голямо,

трябва детето

да хапва кюфтета.

 

-Брей, че умник

е този мъник!

Милото внуче

се родило научено!

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??