26.04.2008 г., 18:50 ч.

Научи ме 

  Поезия
1147 0 19
Научи ме как да те намразя...
Как от мен си да те забраня...
Как от любовта да се опазя...
Как да спра да вярвам в чудеса...

Да съм безразлична научи ме...
Да те имам само за познат...
Че не ме обичаш, убеди ме,
да не ме е яд, че съм валат...

Разчлени ме с ножове от думи...
Кълцай ме, прави ме на кайма,
но недей разтяга ми локуми,
че за теб съм мъничка звезда...

Научи ме как да те забравя...
Знаеш? Как? Като си легнеш с мен?
Мамка му! Затуй на педя бягаш...
Да не ме изгубиш някой ден...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??