Не допускай
Не допускай никой да те стъпква
както стъпкват уморените есенни листа,
с тежки думи да те обърква
и да се надсмива над твоята мечта!
Този някой никога не ще да разбере
будното съзнание на твореца в теб,
устрема ти упорит към съвършенство
и думите, родени от мечти...
Пожали го - той е духовно беден -
все ще се надсмива над мъдреца,
ала няма да е негова вината,
ако никога в живота си той не прогледне!
© Сашка Нешева Всички права запазени
Поздрав и от мен!!! И дерзай...!!!