НЕ Е ЛЕКА ЖЕНА
Тя не беше лека жена.
Тя, просто, всички обичаше.
С надежда търсеше тя любовта.
И на всички в любов се заричаше.
Преспа една нощ с един.
А не беше лека жена.
Няколко нощи с друг господин.
Но и там не откри любовта.
Не, тя не е лека жена!
Иска само, да бъде обичана.
Дълго търси тя любовта,
всяка нощ, от различни събличана!
© Ник Желев Всички права запазени