29.12.2006 г., 15:29 ч.

не говори... 

  Поезия
843 0 5
не говори,не се нуждая от излишни
думи,който може да са пак лъжа...
ти покажи ми,покажи ми любовта...
не искам "миличка"да ме наричаш,
стига ми да зная аз,
че името ми ще изричаш дори,
когато няма да ни има нас...
не искам "обичам те"да чувам,
искам да почуствам аз,
че наистина ме ти обичаш,
дори до сетния си час....
не искам рози да ми подаряваш,
стига ми да зная,
че сърцето ти е мое вече,
че никога не ще си тъй далече....
не говори,не се нуждая от излишни
думи,стига ми да знам сега,
че искаш с мене да си мили,
дори във гроба....след смъртта...

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??