18.02.2007 г., 17:55 ч.

Не искам 

  Поезия
818 0 1
Когато първо те погледнах,
за себе си те исках,
но това е доста сложно
дори и невъзможно.

В душата ми искра запали,
но бързо тя изгасна -
сърцето ми погали
и после го разкъса.

Не, не си специална,
втората си ти,
с реплика тривиална
тръгвай си, върви!

Имам друга във сърцето,
която ме разбира и обича,
тя вижда в мен детето,
приятеля, човека.

Тръгвай си, не ме поглеждай,
недей ме мисли за приятел,
думите си не нареждай
сякаш съм предател!

Никой няма да отгатне
какво се крие в мен,
душата ми ще ти загатне
„МАХАЙ СЕ ОТ МЕН”!

© Вико Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Случва се,реални неща в реално време!
    Колко ли още пъти ще се повтори същия сценарий!?
    Харесва ми как си предал емоцията и усещанията!
Предложения
: ??:??